Deel vier in het prachtige Georgië

Net terug uit Georgië. Met een vaste trouwe groep artsen -waarmee ik als begeleider naar Nepal, Turkije en Iran ben geweest, voor respectievelijk deel 1,2 en 3- die een vriendengroep zijn geworden. Inmiddels zijn twee van de artsen uit deze groep supervisor/coach NHG, net zoals ik. Een jaar geleden stelde ik hen voor zelf de begeleiding voor deel 4 op zich te nemen, en dat ik en mijn vrouw Irene (kindertherapeut) als cursist mee zouden gaan. En zo is het gegaan! Een geweldige reis van tien dagen in Georgië met een mooi nascholingsconcept rond ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Ze noemen het ‘ Durf te gaan!’. Veel raakvlakken met alle vorige behandelde concepten, zoals mindfulness en positieve psychologie. 

Alle leden van de groep in volle bloei, maar niet perfect:) 

 

v.l.n.r. Joukje Garretsen en Fraukje Meulenbroek, bedankt!!

www.fraukjemeulenbroek.nl