Coach Vincent Muller

Coach-Vincent-Muller

Ik ben geboren in 1955. Van 1 mei 1985 tot 1 januari 2011 heb ik als huisarts praktijkhouder gewerkt in Sassenheim. De laatste tien jaar werkte ik in een HOED in het Gezondheidscentrum Rusthofflaan. Na 26 jaar enthousiast als huisarts te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid, en richt ik mij nu vooral op begeleiding als supervisor / coach. Daarnaast werk ik als huisartswaarnemer in de regio, en behoud ik zo mijn huisartsregistratie. In januari 2012 behaalde ik mijn diploma Kaderhuisarts Supervisor/Coach van het NHG.  Deze intensieve opleiding duurde 3 jaar. Ik ben ook gediplomeerd EKC-er. Ik werk als zelfstandige binnen mijn bureau voor kortlopendberoepsonderwijs Artsencoaching.

Mijn motto voor begeleiding is: Concreet, Praktisch en Toekomsgericht in het Nu!