Coach Vincent Muller

Coach-Vincent-Muller

Ik ben geboren in 1955. Van 1 mei 1985 tot 1 januari 2011 heb ik in Sassenheim als praktijkhoudend huisarts gewerkt. De laatste tien jaar werkte ik in een HOED in het Gezondheidscentrum Rusthofflaan. Na 26 jaar enthousiast als huisarts te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en richt ik mij nu vooral op begeleiding als supervisor / coach. Daarnaast werkte ik tot de zomer van 2019 als huisartswaarnemer in de regio en behoud ik zo mijn huisartsregistratie tot begin 2022. In januari 2012 behaalde ik mijn diploma Kaderhuisarts Supervisor/Coach van het NHG.  Deze intensieve opleiding duurde 3 jaar. Ik ben ook gediplomeerd EKC-er. Ik werk als zelfstandige binnen mijn bureau voor kortlopendberoepsonderwijs Artsencoaching, BTW vrij. 

Mijn motto voor begeleiding is: Concreet, Praktisch en Toekomsgericht in het Nu!