Workshops mindfulness

Huisarts n.p. en  Supervisor/Coach NHG Vincent Muller organiseert in groepsverband reizen van een week, waarin de nadruk ligt op het hier en nu. Waar sta ik, wat wil ik, wat heb ik nodig. Voor huisartsen en medisch specialisten geaccrediteerd(32uur)! Even los van de dagelijkse praktijk en leefomgeving, met de mogelijkheid tot bezinning, meditatie, uitrusten, en het vinden van nieuwe uitdagingen en oplossingen. Tijdens deze week ben ik als coach ook beschikbaar voor individuele coaching. De accreditatie wordt gegeven voor de begeleide intervisie waarin heel wat nuttige concepten worden gepresenteerd. Deze vorm van intercollegiale toetsing tijdens de reizen wordt door ex-deelnemers hoog gewaardeerd. De hoofdthema’s van de week zijn Mindfulness en Positieve Psychologie; leven met aandacht voor jezelf en anderen in het nu en met een open niet oordelende blik naar je omgeving. Voor de inbreng bij de begeleide intervisie ligt de nadruk op de professionele ontwikkeling en daarnaast op vrijwilligheid, plezier, teamgeest, en zelfsturend leren. Ieder bepaalt zelf wat hij/zij nodig heeft. De workshops leveren je 32 uur (intercollegiale toetsing) accreditatie op. Dagelijks wordt gestructureerd gedurende vier uur in de groep geschoold. Meditatie wordt niet meegenomen in de geaccrediteerde uren. 

 

  • Gå med Vinden Een week mindfulness en begeleide intervisie zeilend in de Archipel van Stockholm met maximaal vijf personen, tussen de scheren in de Oostzee.
  • De Myanmar nascholingsreis is een week vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide thematische intervisie en meditatie in Zuid-Oost Azië. Met leuke collega-huisartsen of medisch specialisten samen rondreizen in dit prachtige, net ontdekte, Boeddhistische land. Plek voor acht enthousiaste en avontuurlijke artsen met hart voor hun vak.
  • Mindfulness in Nepal Ruim een week ronddwalen in de omgeving van Kathmandu en Pokhara omgeven door Aziatische geuren en strak blauwe lucht aan de voet van het dak van de wereld, met maximaal 20 huisartsen/specialisten en vier begeleiders. Experimenteren met mindfulness en meditatie. Ontspannen werken aan je droom en opladen van je accu.
  • Mindfulness in Jordanie hetzelfde concept maar dan in het prachtige Jordanie in Petra, de Wadi Rum woestijn en de Dode Zee.
  • ‘Reis naar het geluk, Bhutan’ Deze reis is voor oud-cursisten. Een verdiepende Mindful reis op zoek naar wat geluk voor jou betekent.
  • Reis naar het Geluk, IRAN‘ Deze reis is voor oud-cursisten.