Nepal

Nepal (Kathmandu, omgeving Pokhara)
Tien dagen vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide intervisie met als hoofdthema’s MINDFULNESS en POSITIEVE PSYCHOLOGIE, meditatie training en/of  individuele coaching(optie) in de Himalaya. Ervaren en oefenen met het actief sturen van je aandacht enerzijds, met een open en niet oordelende houding tegenover je eigen innerlijke ervaringen en je omgeving anderzijds. Met een groepje huisartsen/specialisten ronddwalen in de omgeving van Kathmandu en Pokhara met lichte wandeltochten door de bergen tot maximaal 2000 meter. Mooie lodges en jeeps voor je bagage. Je bent omgeven door het Hindoeïsme en Boeddhisme, de bakermat van Mindfulness. Vriendelijke Nepalezen, prachtige vergezichten en exotische Aziatische geuren aan de voet van het dak van de wereld. Het klimaat overdag rond 23 graden met vaak zon en strakblauwe lucht. Experimenteren met Mindfulness en meditatie. Ontspannen werken aan je droom. Na afloop weer een opgeladen accu, nieuwe tools, nieuwe ideeën of  misschien een veranderd perspectief. Weer aan het roer met een gerichte (bewuste) koers. Plek voor maximaal 9 huisartsen/specialisten. Accreditatie  32 (toetsgroep-)uren.

Je vliegt van Amsterdam naar Kathmandu. In Kathmandu verblijf je in het Summit Hotel. Vervoer per klein vliegtuig naar een tweetal prachtige lodges rond Pokhara, met 1 of 2-persoons kamers. http://www.hotelshangrila.com/pokhara/

Na een half jaar is er een terugkomzaterdag op de Veluwe, met kampvuur; hoe is het je vergaan, heb je je doelen bereikt? Wat helpt, wat is gelukt? Waar wil je verder groeien?

Accreditatie 32 uur (Intercollegiale toetsing -begeleide intervisie- voor huisartsen en medisch specialisten)


DATA 2015

vrijdag 13 Maart vertrek – zondag 22 Maart, deel 1 (7 deelnemers)

DATA 2016

zaterdag 12 november – maandag 21 november, deel 1 (4 deelnemers, 2 opties)

DATA 2017

In 2017 naar Bhutan in plaats van Nepal

 

vanwege het grote succes van de Bhutan reizen ga ik voorlopig niet naar Nepal

 


Prijs begeleiding 2150 Euro inclusief kosten terugkomdag, in het kader van nascholing volledig aftrekbaar.

Prijs reis Ongeveer 2.600 – 2.800 Euro, volledig aftrekbaar onder het kopje nascholing.

Begeleider deze week: Vincent Muller, waarnemend huisarts en supervisor/coach NHG. Reisbureau Snowleopard te Den Haag. Het is mogelijk uw verblijf in Nepal te verlengen of te vervroegen.

Aanmelding individueel of per groep(je).

Nadere informatie: Vincent Muller 06 53857963;