Coaching voor artsen

ArtsenCoaching is een klein onafhankelijk door het CRKBO gecertificeerd bureau voor (BTW vrij) geaccrediteerd kortlopend beroepsonderwijs dat nascholing biedt aan huisartsen, medisch specialisten, A(n)ios, coassistenten en medisch personeel. Alle begeleiding is geaccrediteerd als nascholing in GAIA via het Nederlands Huisartsen Genootschap. Deze nascholing is speciaal gericht op de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit.

Alle begeleiding van huisartsen is geaccrediteerd als intercollegiale toetsing (in groepen) of normale nascholingspunten (individuele coaching of supervisie); voor medisch specialisten is begeleide intervisie door een supervisor/coach NHG sinds begin 2013 ook geaccrediteerd als intercollegiale toetsing! Per specialisme gelden een maximaal aantal punten.  

Eigenaar is Kaderhuisarts Supervisor/Coach van het NHG en Kaderhuisarts EKC Vincent Muller uit Voorschoten.

Vincent Muller heeft zitting in het bestuur van de ‘Stichting van klacht naar kracht’ .  Deze Stichting houdt zich bezig met het verbeteren van de begeleiding van artsen die zijn verwikkeld in een klachtenprocedure.

Naast het geven van geaccrediteerde individuele oplossingsgerichte coaching  geef ik ook geaccrediteerde begeleiding zoals individuele supervisie, groepssupervisie(huisartsopleiding), begeleide groepsintervisie, loopbaanbegeleiding, burnout begeleiding (of preventie),  en begeleiding bij klachtenprocedures.

Als Supervisor&Coach NHG, en als Huisarts n.p. begeleidt Vincent Muller deskundig, en geaccrediteerd! Als co-begeleiders worden soms ook andere deskundigen ingeschakeld. 

Vincent Muller is aangesloten bij de Beroepsvereniging van NHG Supervisoren/Coaches: Coaches voor Medici.

Coaches voor Medici

Hét – onafhankelijke – netwerk van coaches binnen de medische sector

Coaches voor Medici is een netwerk van artsen en psychologen met een gecertificeerde coachingsopleiding, exclusief werkzaam voor de medische sector.

Coaches voor Medici is voortgekomen uit de Vereniging van NHG supervisoren en coaches. Voor meer informatie over de achtergrond van Coaches voor Medici klik hier

Coaches voor medici werkt samen met: KNMG, LHV, NHG, OMS.